Cactus Autoverhuur Curaçao

Betaalbare en betrouwbare auto’s en kwaliteitsservice voor studenten, stagiaires en vakantiegangers op Curaçao

Over Ons

Cactus Autoverhuur is al jaren een betrouwbare en betaalbare autoverhuurder op het zonnige Curaçao. Wij verhuren met veel plezier auto’s aan studenten, stagiaires, vakantiegangers en andere personen die voor kortere of langere tijd op Curaçao verblijven.

Het huren van een auto tijdens een verblijf op Curaçao is absoluut geen overbodige luxe, omdat fietsen vanwege het klimaat en de hoogteverschillen geen echte optie is en het openbaar vervoer maar beperkt ontwikkeld is. Daarnaast biedt een auto uiteraard ook de mogelijkheid om alle mooie stranden, natuurgebieden en verre uithoeken op het eiland te verkennen. Cactus Autoverhuur Curaçao dé oplossing, met betrouwbare auto’s voor een zeer voordelige prijs!

Onze auto’s en prijzen zijn zeer geschikt voor de lang termijn verhuur en specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Natuurlijk voldoen onze auto’s ook prima voor korte termijn verhuur, wel zo handig als bijvoorbeeld familieleden of vrienden tijdens de stage op bezoek willen komen.

Wij vinden kwaliteit en service heel belangrijk, en streven dan ook altijd naar de best mogelijke service voor al onze klanten, zodat u heerlijk relaxed en stressvrij van uw verblijf op dushi Curaçao kunt genieten.

× Hoe kan ik u helpen?